Potřebujete si půjčit peníze, ale nevíte si rady?

Záleží kolik peněz si chcete půjčit, jak dlouho chcete splácet a zda jste schopni prokázat své příjmy. Pokud nejste schopni prokázat vaše příjmy, stává se vaše půjčka pro věřitele rizikovější

Potřebujete si půjčit peníze, ale nevíte si rady?

 Připravili jsme následující článek, který by Vám mohl zodpovědět některé z vašich otázek.

Jak půjčky nejlépe porovnám?

   Záleží kolik peněz si chcete půjčit, jak dlouho chcete splácet a zda jste schopni prokázat své příjmy. Pokud nejste schopni prokázat vaše příjmy, stává se vaše půjčka pro věřitele rizikovější a proto je třeba počítat s vyšší úrokovou sazbou.
  Čím vyšší částku chcete tím většinou schválení trvá déle. Vždy je třeba si říci, co od půjčky očekávám a pak si spočítat úroky a veškeré poplatky za zprostředkování půjčky.

Jak si spočítám, kolik přeplatím?

    Je to velice jednoduché. Stačí si sečíst výše splátky za celou dobu splácení, k tomu si přidejte poplatky za zřízení a vedení půjčky a nakonec odečtěte půjčenou částku.
 
Lze půjčku doplatit předčasně?

   Většinou ano. Vždy jen záleží na podmínkách bankovních a nebankovních institucí, které půjčky nabízí. U novějších půjček je to zpravidla možné bez sankcí. Může se však stát pokud máte starší půjčku, že se sankce objeví.
   Od 1. ledna roku 2011 je v platnosti zákon, který možné sankce za předčasné splacení výrazně omezuje.
 
Lze získat půjčku bez doložení příjmu?

   Ano, je to možné. V dnešní době existuje řada institucí, které se na tyto druhy půjček specializují. Však všechny věřitele nejvíce zajímá, zda budete schopni úvěr splácet. Proto upřednostňují vámi doložené příjmy. Pokud se jedná o vyšší částku a nemáte možnost příjmy doložit, žádají ručení majetkem. V těcto případech doporučujeme si dobře prostudovat dané podmínky. Dejte si veliký pozor, zda nebankovní instituce nemají skryté poplatky.
 
Co mám dělat, pokud již mám záznam v registru?

  V tomto případě je potřeba počítat s tím, že bankovní úvěr nejpíše nedostanete. Nevěšte hlavu můžete využít nabídek některé z nebankovních společností. Jak jsme již zmiňovali, dejte zvýšenou pozornost podmínkám dané půjčky. I zde platí pravidlo, vyšší úrokové sazby z důvodů většího rizika půjčených peněz.

Stránku zatím nikdo nekomentoval.

Do diskuse mohou přispívat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.

leftBg /files/_cache/160x600-0-0-0/bimg/bimg_16/fa455979b436028bb90337d550735a28.jpeg 155 20 left 160 600 1 #wrapper http://www.tattoomania.cz/