Americká hypotéka bez registru

Americká hypotéka bez registru je výhodný finanční produkt, který má u nás po určitá léta již svou tradici.

Americká hypotéka

Americká hypotéka* *bez registru* je výhodný finanční produkt, který má u nás po určitá léta již svou tradici. Stále více klientů se na něj obrací díky jeho příznivým podmínkám. Jedná se o speciální druh hypotečního úvěru , který není vázán žádným udáním účelu. Lze tedy zjednodušeně říci, že jde o spotřebitelský úvěr s daleko výhodnějšími podmínkami, konkrétně za lepší úrokovou sazbu a za možnost dlouholetého splácení.

Některé společnosti nabízí dlouholeté *Americké hypotéky*, záleží jen na Vás, jakou délku si zvolíte. Mezi běžné možnosti patří splatnost 15 let, 20 let a dokonce je možnost hypotéku splácet dlouhých 30 let. Toto ocení především klienti, kteří upřednostňují nižší měsíční splátku.

O Americkou hypotéku je možné zažádat kdekoliv v bance, ale i u nebankovních společností. Pokud potřebujete půjčku bez zkoumání registru, je právě pro vás *nebankovní Americká* *hypotéka* nejlepším řešením.A to hlavně díky tomu, že po svých klientech nevyžadují zbytečné formality.

Další vlastnosti americké hypotéky

Výše v článku jsme si již zmínili základní podstatu americké hypotéky neboli neúčelového úvěru.Stejně jako to bývá u standardní hypotéky, i zde ručíte nemovitostí a díky tomu lze získat poměrně vysokou částku peněz. Konkrétní částka se tedy odvíjí od odhadní ceny nemovitosti.Získat můžete od 40%, některé společnosti nabízejí i 50% a dokonce i 60% z odhadní ceny. Na rozdíl od klasické hypotéky nemusíte dokládat, na co vypůjčené peníze využijete.Tato půjčka je tedy zcela bezúčelová a je jedno, jak s nimi naložíte. Nepotřebujeme žádné faktury za rekonstrukce, ani jiné doklady. Peníze je tedy možné využít na cokoliv, nejen na účely bydlení.

U Americké hypotéky máte v rukou své peníze a jen vy rozhodujete, za co je utratíte. Daleko větší možnosti vám poskytne *Americká hypotéka bez registru*.

Už ze samotného názvu vyplývá, že před jejím schválením nikdo nenahlíží do databáze dlužníků, takže to, jestli v něm jste či nikoliv, při schvalování hypotéky nehraje roli a půjčka vám bude pravděpodobně bez problémů schválena.

Díky tomu využívá mnoho lidí *Americké hypotéky bez registru* k řešení různých složitých životních a finančních problémů, neboť v bankách jsou daleko přísnější podmínky.

Za zmínku také stojí uvést, že některé nebankovní společnosti poskytující *Americkou* *hypotéku bez registru* kromě nenahlížení do registrů nezkoumají ani výši vašeho příjmu.

Toto můžou především ocenit lidé, kteří sice pravidelný příjem mají, ale né v takové výši, aby mohli o *Americkou hypotéku* zažádat klasickým způsobem v bance, kde toto potvrzení samozřejmě vyžadují a je nezbytností.

Výhoda Americké hypotéky také spočívá i v tom, že má daleko nižší úrokovou sazbu než klasické spotřebitelské úvěry.

Pokud vás zaujala *Americká hypotéka bez registru*, máte možnost se obrátit na několik ze společností, které působí na našem trhu, a které se tímto produktem zabývají.

Díky tomu získáte dostatek peněz na cokoliv, co potřebujete, a to bez složitého vyřizování a nutnosti splnit náročná kritéria, které by na vás kladly banky i mnohé nebankovní společnosti.

Stránku zatím nikdo nekomentoval.

Do diskuse mohou přispívat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.

leftBg /files/_cache/160x600-0-0-0/bimg/bimg_16/fa455979b436028bb90337d550735a28.jpeg 155 20 left 160 600 1 #wrapper http://www.tattoomania.cz/