Půjčka Home Credit

Produkt od této společnosti je jednoduchý a srozumitelný, a umožní Vám získat peněžní prostředky až do výše 150.000 Kč.

Nebankovní půjčka do 150.000 Kč

Home Credit je velmi známou společností, která se do popředí dostala nejen v Evropě, ale i v Asijských státech. Za pár let měla možnost si vybudovat výbornou pověst díky svým přehledným produktům který klienta nepodvádí na utajených poplatcích.

Produkt od této společnosti je jednoduchý a srozumitelný a umožní Vám získat peněžní prostředky až do výše 150.000 Kč.

Nejen samotné rozmezí půjčovaného obnosu, ale i jiné důležité parametry stojí za zmínku. Investor není až tak přísný, co se týká zpoždění splátek, které bývají u jiných společností velmi sankciovány či bývají pokynem k úplnému doplacení.

U této společnosti takové příkazy nikomu nikdo nedává, a pokud se dostane do nepříjemnosti zvané zpoždění, lze vše vyřešit normální cestou bez sankčních poplatků. Pokud nestíháte poslat uvedenou splátku v termínu, máte možnost si termín posunout až 4x a to bez jakýchkoliv problémů či výtek na Vaši adresu.

Další velkým plusem, který bychom měli zmínit je ten, že si lze nastavit výši splátek dle svých možností a chuti. Sami si zvolíte, kolik chcete ze svého účtu odesílat, jakou přesnou částku a také v jakém časovém období. Vše je na Vašem zvážení a dle Vašich reálných možnostech.

K vyřízení a schválení Vám postačí pár minut na vyplnění jednoduchého formuláře, do kterého uvedete Vaše údaje. Postačí dokonale, když zašlete kopii 2 dokladů totožnosti a potvrzení od zaměstnavatele, kolik činí Vaše průměrná měsíční mzda. Tím je z Vaší strany celá věc vyřízená, takže nemusíte opouštět pohodlí domova, ani chodit po bankách.

Home Credit půjčka všechny náležitosti vyřídí bez Vás pomocí počítačové techniky a jediného telefonního rozhovoru s pracovníkem zákaznické linky.

Stránku zatím nikdo nekomentoval.

Do diskuse mohou přispívat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.

leftBg /files/_cache/160x600-0-0-0/bimg/bimg_16/fa455979b436028bb90337d550735a28.jpeg 155 20 left 160 600 1 #wrapper http://www.tattoomania.cz/