zasílání pošty u půjček

Zpět na seznam témat

Romana.ro    07.09.2016 20:33
Dobrý den, prosím mám dotaz. Měla jsem půjčku u jedné společnosti, kdy v rozhodčí smlouvě jsem uvedla svojí kontaktní adresu. Tato je též uvedená v rozhodčí smlouvě. Adresu trv. bydliště mám na městském úřadě. Poprvé jsem byla v prodlení se splátkami před půl rokem. Upomínka mi přišla na mojí kontaktní adresu v té době. Poté jsem opět nezaplatila déle jak dvě splátky a přišla mi výzva zaplatit celý dluh ale tato byla odeslaná na MěÚ, kdy samozřejmě jsem toto netušila. Poté mi byl tou společností předán závazek exekutorovy. V rozhodčí smlouvě mám v 6 odstavci napsáno, že v souladu s § 19 z.č. 216/1994 Sb. se bude případné rozhodčí řízení zasílat na adresu bydliště stran uvedených v záhlaví rozhodčí smlouvy. Jde o to, že toto mi zde neposlali a příkaz mi šel na adresu, kterou jsem neuvedla jako kontaktní a přišla mi exekuce o 35.000,- vyšší jako jistina původní. Jde se proti tomuto odvolat, že nesplnili podmínku uvedenou v rozhodčí smlouvě? děkuji

Do diskuse mohou přispívat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.

leftBg /files/_cache/160x600-0-0-0/bimg/bimg_16/fa455979b436028bb90337d550735a28.jpeg 155 20 left 160 600 1 #wrapper http://www.tattoomania.cz/