Půjčka se zástavou nemovitosti SONEBA – u nás poctivě a seriózně, přesvědčte se.

19.06.2014 Nabídka celá ČR |

POZOR NEPŘEHLÉDNĚTE!
Svým zákazníkům zajistíme výhodnou půjčku se zástavou nemovitosti v nebankovním sektoru tzv. americkou nebankovní hypotéku. Naším cílem je zajistit přívětivý produkt za seriózních podmínek dle platných zákonů ČR. Spolupracujeme pouze s prověřenými společnostmi a investory, kterých je opravdu málo! Záleží nám na smysluplnosti půjčky a konečné spokojenosti zákazníka. Řídíme se dle platných spotřebitelských zákonů a etického kodexu.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Náš zákazník má plno výhod: veškerá byrokracie a papírování je zúženo jen na nejnutnější minimum, nenahlížíme do registru neplatičů, nepožadujeme žádné nesmyslné poplatky předem, nezkoumáme účel poskytnuté půjčky, klient má možnost předčasně splatit úvěr bez sankcí a úvěrová smlouva je k předem k nahlédnutí. V neposlední řadě má klient nárok na veškerou konzultaci a posouzení zcela zdarma tzn., že klientovi poskytneme zcela nezávazně a bezplatně objektivní pohled na danou věc a to od profesionála s dlouholetou praxí v daném oboru.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Do zástavy lze dát byt v OV, družstevní byt, rodinný dům, chalupu, chatu, komerční objekt, či zajímavý pozemek. Ručit lze také nemovitostí třetí osoby. Půjčkou lze vyplatit stávající zástavy na nemovitosti, dluhy, exekuce – konsolidace úvěrů. Půjčku lze kdykoliv bez sankcí předčasně doplatit. Finanční prostředky se pohybují od 100 tisíc korun a to až do 60% tržní hodnoty zastavované nemovitosti. Splatnost se pohybuje v rozmezí 1 – 20 let.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Svých klientů si vážíme a jednáme s nimi poctivě a na rovinu bez skrytých kliček a zbytečných skrupulí. Jsme si vědomi toho, že klient potřebuje rychle řešit svojí finanční situaci a tak se snažíme o co nejrychlejší vyplacení hotovosti, které probíhá bezhotovostně na účet klienta. I když neslibujeme nesplnitelné, je naším cílem zajistit přívětivou půjčku bez zbytečného zdržování formalitami.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Detailně se informujte na našich webových stránkách http://www.hypotekynebankovni.cz/nebankovni-hypoteka a nebudete se muset ničeho obávat, i nebankovní sektor nabízí bezpečné půjčky. Spolupracujeme pouze s přímými a prověřenými společnostmi a investory, kterých je opravdu málo! Veškeré dotazy směrujte na info@hypotekynebankovni.cz

Objednávejte prostřednictvím bezplatného a nezávazného online formuláře. Vyplněním souhlasíte se zpracováním dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

Cena: Zdarma
Jméno: Pavel Sokola
Telefon: 608 174 900
Email: info@hypotekynebankovni.cz
Lokalita: celá ČR
WWW: http://www.hypotekynebankovni.cz
Číslo inzerátu: 1802
/pujcka-se-zastavou-nemovitosti-soneba-u-nas-poctive-a-seriozne-presvedcte-se-d1802.htm
/inz/increment-view-count?advertId=1802
leftBg /files/_cache/160x600-0-0-0/bimg/bimg_16/fa455979b436028bb90337d550735a28.jpeg 155 20 left 160 600 1 #wrapper http://www.tattoomania.cz/