Rychlá a levná půjčka se zástavou nemovitosti SONEBA - za seriózních podmínek bez poplatků předem! TOP

07.03.2021 Nabídka celá ČR |

POZOR NEPŘEHLÉDNĚTE!
Již po mnoho let zajišťujeme pro své klienty půjčku se zástavou nemovitosti tzv. americkou hypotéku. Snažili jsme se vytvořit poctivý a přívětivý produkt pro širokou škálu klientů bez zbytečného papírování a zdlouhavých formalit. Pro klienta tímto plyne mnoho výhod:
******************************************************************
V prvé řadě si zakládáme na co nejlepší informovanosti našeho zákazníka tzn. veškeré detaily a informace sdělíme ihned a bez zbytečných skrupulí, s klientem jednáme férově a na rovinu. Klient neplatí žádné poplatky předem, naopak klient získá předem posouzení zcela zdarma. Jinými slovy, se zákazníkem se spojí náš finanční konzultant a celá žádost bude detailně prokonzultována zcela nezávazně a bez žádných poplatků.
Další výhody jsou např. možnost předčasného doplacení úvěrů a to bez sankcí, nezkoumání účelovosti půjčky, nahlédnutí do smluvních podmínek před uzavřením smlouvy je samozřejmostí.
******************************************************************
Klient může dát do zástavy: byt v OV, byt družstevní, rodinný dům, rekreační a komerční objekty a výjimečně i zajímavý stavební pozemek. Ručit se může i nemovitostí třetí osoby. Poskytujeme finanční prostředky od 100 000,- až do 60% tržní hodnoty nemovitosti, splatnost se pohybuje od 1 roku do 20 let. Peníze lze využít i na doplacení nevýhodných zástav, půjček, nebo exekucí = konsolidace úvěrů.
******************************************************************
Děláme maximum, abychom klientovi vyšli vstříc a nejlépe vyhověli jeho požadavkům v rámci možností nebankovního sektoru. Zároveň jsme si vědomi toho, že klient potřebuje rychle řešit svoji finanční situaci a tak se snažíme o co nejrychlejší vyřízení a vyplacení hotovosti. Zákazníkovi budou nabídnuty ty nejvýhodnější možnosti a případně nejschůdnější alternativy a vše s veškerým poradenstvím zcela zdarma.
******************************************************************
Detailně se informujte na našich webových stránkách http://www.hypotekynebankovni.cz/pujcky-se-zastavou-nemovitosti
Řídíme se dle spotřebitelských zákonů a dle etického kodexu. Spolupracujeme s několika poskytovateli nebankovních hypoték.

Cena: Zdarma
Jméno: Pavel Sokola
Telefon: 608 174 900
Email: info@soneba.cz
Lokalita: celá ČR
WWW: http://www.hypotekynebankovni.cz/pujcky-se-zastavou-nemovitosti
Číslo inzerátu: 2457
/rychla-a-levna-pujcka-se-zastavou-nemovitosti-soneba-za-serioznich-podminek-bez-poplatku-predem-d2457.htm
/inz/increment-view-count?advertId=2457
leftBg /files/_cache/160x600-0-0-0/bimg/bimg_16/fa455979b436028bb90337d550735a28.jpeg 155 20 left 160 600 1 #wrapper http://www.tattoomania.cz/